Najczęściej zadawane pytania

Torty, które powstają w mojej pracowni zawsze wyceniane są indywidualnie na podstawie przewidywanej ilości porcji i pracochłonności oraz kosztowności projektu.

Najmniejszy tort jest przeznaczony dla 10-12 osób

Moją pracownię prowadzę sama, a więc kolejność zgłoszeń ma decydujące znaczenie. Zawsze powtarzam, że im wcześniej tym lepiej. Dla tortów mniejszych, bez skomplikowanych dekoracji wystarczy tydzień. Natomiast torty z figurkami, kwiatami bądź innymi dekoracjami z masy cukrowej (wymagającymi wcześniejszego przygotowania) oraz torty weselne powinny zostać zamówione przynajmniej na 1 miesiąc przed planowaną datą przyjęcia.

Są to przeróżne kombinacje smaków owocowych. Wykonywane są na bazie bitej śmietanki z mascarpone. Często przełamywane są nutami słodkimi, takimi jak: czekolada, karmel, wanilia, mięta, orzech, itp. Biszkopty są jasna, kakaowe, kokosowe, makowe, orzechowe, dobierane w zależności od smaku kremów. Jestem otwarta również na Państwa propozycje połączeń smakowych.

Oczywiście można wybrać któryś ze wzorów w galerii moich tortów, ale nie jest to konieczność. Mogę też wykonać tort na podstawie przesłanego mi z internetu upatrzonego zdjęcia.

Torty okolicznościowe lub torty weselne dostarczane są na wskazaną salę przystosowanym do tego samochodem chłodnią w dniu przyjęcia weselnego za dodatkową dopłatą. Przy zamówieniach kompleksowych tj. (tort weselny, ciasta, candy bar) oraz przy zamówieniu powyżej 2000zł dowóz jest GRATIS!

Zamówienia należy składać poprzez moją stronę fajsbukową, e-mail lub telefonicznie 502 588 221.

Przewiń do góry