O mnie

Kim jestem

Pasjonatką cukiernictwa i nowoczesnego sugarcraftingu. Właścicielką pracowni cukiernictwa artystycznego znajdującej się ok 40 km od Białegostoku, zwolenniczką naturalnych produktów, które stosuję do produkcji tortów i innych wyrobów cukierniczych.

Moja misja

Uszczęśliwianie ludzi moimi wypiekami, wzbudzanie uśmiechu na twarzy oraz błogiego zapomnienia w czasie degustacji różnorakich słodkości.

Czym się zajmuję

Od podstaw tworzę torty oraz wszystkie słodkości uświetniające Państwa: urodziny, chrzciny, komunie, wesela, imprezy firmowe. Ręcznie wykonuję dekoracje, dbam o naturalny skład wyrobów. Zawsze sięgam po produkty najwyższej jakości.

O mnie

o mnie - art-evita

W małej wsi na podlasiu spełniam wielkie słodkie marzenia moich Klientów!
Przeszło dekadę temu zaraziłam się bakcylem do pieczenia i dekorowania tortów w stylu angielskim i tak mi zostało. Pomimo upływu lat nadal kocham to co robię, choć pasja przerodziła się z czasem w słodki biznes. Obecnie prowadzę Pracownię Cukiernictwa Artystycznego “Art-Evita”. Tworzę dla Was wyszukane, niebanalne torty weselne oraz okolicznościowe, a także najnowocześniejsze drobne słodkości gustownie serwowane na przygotowywanych przeze mnie kompleksowo słodkich stołach, znanych również jako Candy Bary. Jeśli tu trafiliście, to znaczy, że nie zadawala Was “bylejakość” a NAJWYŻSZA JAKOŚĆ oraz artystyczne wykonanie! 

Co wyróżnia moje produkty?

Do Państwa zamówień podchodzę z największym zaangażowaniem. Staram się, aby spełniły wszystkie wymagania oraz zachwycały swoim wyglądem.

Prowadząc jednoosobową pracownię osobiście zaopatruję ją w najwyższej jakości naturalne produkty. Pracuję na prawdziwych śmietanach, używam świeżych (nie proszkowanych) jaj, nie stosuję margaryny. Wykorzystuję tylko  conajmniej 82% masło. Sama przygotowuję frużeliny i inne dodatki z najlepszych gatunkowo owoców. 

W rozsądnej cenie otrzymacie Państwo produkt świetnej jakości, wyróżniający się zarówno najwyższyn poziomem wykonania jak i niepowtarzalnym smakiem. Produkt, który podobne wyroby moich konkurencji zostawia daleko w tyle.

W wykonanie Państwa tortów wkładam całe swoje serce.  Będąc osobą pedantyczną  zdarza się, że nawet kilka razy poprawiam wykończony już wyrób, chcąc aby wyglądał idealnie i w 100% zadowolił Klienta.

Moje wyroby są wyjątkowe, zawsze o krok przed konkurencją. Będąc miłośniczką nowoczesnego sugarcraftingu oraz szkoleniowcem prowadzącym kursy cukiernicze śledzę na bieżąco najnowsze trendy w zdobieniu tortów zarówno kremem jak i masą cukrową. Z ogromnym zamiłowaniem stosuję je do dekoracji Państwa wyrobów, tak aby zachwycały, wzbudzały podziw i stanowiły dodatkową atrakcję każdej uroczystości. 

Posiadam w swojej ofercie smaki, które zadowolą każdego. Wykonuję wyroby zarówno lekkie, smietankowe z przeróżnymi dodatkami owocowami oraz ciekawymi kompozycjami, jak i bardziej śmiałe, oryginalne połączenia bazujące na orzechach, czekoladach i popularnych słodyczach.